…באשר לראות ספרים ועיתונים, מי שרואה בידו משהו מספרי הפרשנות של הקוראן, ענייניו זקופים, ואם הוא רואה שהוא קורא על כך הוא עושה עניינים בעייתיים ומי שרואה מכרכי הפסיקה אז הוא ילך בדרך של מעשים טובים ואם הוא קורא אותם אז הוא עוקב אחר האיסורים, מתחמק מהאיסורים, מבחירת זכות ומי שראה מכרטי החדשות או שהוא קורא את זה קרוב למלכים ומי שראה מכמויות מקורות אז הוא מחפש דברים מסתוריים ואם הוא קורא מהם משהו אז הוא עובד עם משהו שלא זוכה לכך ויכול לקרות בינו לבין אנשי המחלוקת וייתכן שזו תהיה ביצוע משהו שאסור עליו ומי שראה מתוך כרכי הדיבור בפרק על מונותיאיזם, הגיון ואמירה או כל מה שמתאים לזה, או שהוא קורא מהם משהו, הוא עוסק בעניינים נפלאים, ומי שרואה מכרכי ה מעלות ההלל והשבח או קורא משהו מהן, ואז הוא שולט בלשון במעשים טובים וצדקה ראויה להערכה במעשיו, ונמנע מהעולם המחפש את הנולד ומי שרואה מכמויות של תפילות ודרשות או קורא משהו מהם , אלוהים אדירים מגיב לתחינתו מועברת אליו על ידי מי שבטוח ומי שרואה מתוך כרכים של סיפורים או קורא מהם משהו, ואז אנשים מאשימים אותו במעשיו. משהו, זו צדקתן של עבודותיו העולמיות ומי שרואה אחד מכרכי השירה או קורא ממנו משהו. אם יש לו שירה עם מידות טובות ומונותיאיזם, אז הוא נתקל בטובות ובתועלות, ואם זה שבח או נחישות, אז הוא עובד על ידי ביצוע מעשה שמביא אותו להאשים ולדקור אנשים, ואין לו שום עניין בכך בדתו. ועולם, ורואה כרכים של הבעה או שהוא קורא ממנו משהו, ואז מגיע אליו חדית מאדם בעל גורל גדול, והוא מקבל מזה טוב וכבוד. ומי שרואה מכרכי החשבון או יקרא ממנו משהו הוא יהיה מודאג ממסע העולם, ומי שרואה את כרכי האנקדוטות, הצחוקים והפגמים של האנשים ומאדיר אותם ומה שאין לו שום תועלת או קרא משהו מזה ואז הוא הונפק הוא עשה מעשה מכוער, ונאמר שלראות את הכרך אם הוא לא נפתח ולא יודע מה יש בו, אז זה דבר טוב בכל סיטואציה….

…ומי שרואה שאדם מת נותן לו משהו מאוכל ושתייה ולא אוכל אותו, אז הוא מקטין את כספו לפי מידתו, וכי הוא אוכל זה טוב ותועלת, ואם הוא נותן לו משהו מסחורה של העולם אז זה אירוע טוב והתקווה הגיעה ומי שרואה אדם מת נותן לו משהו מהבגדים שלו ולובש אותו, אז תהיה צער ומחלה, ואם הוא לא יגע בזה ויעזוב את זה עד שהוא לוקח את זה האדם והלבוש שלו, כי זה עדות למסעו מהעולם מוקדם יותר ואבן סירין אמר: מי שראה שאדם מת נתן לו שני בגדים שטופים, אז הוא התעשר, ומי שראה שאדם מת השאיל לו הבגד ואז שאל אותו, זה עדות לפסיקה של אותו מת מטובתו ומי שראה שאדם מת נתן לו בגד ישן מעיד על חוסר הרואה, גם אם הבגד חדש, מעיד על עושרו ועל ערכו הגבוה, ומי שרואה שאדם מת נתן לו משהו מהקוראן או ספרי משפטים וכדומה, אז זו עדות לכך שהשלמה של ציות התרחשה ומי שרואה שהוא מכר משהו למתים, אז זה עדות לכך שהדבר הזה יקר ומי שרואה שהוא נתן משהו למתים את תגובתו אליו מכיוון שהיא מזיקה וחסרה, וחלקם אמרו שמי שראה שהמת נתן לו משהו מיקיר העולם, אז עדיף לו מנקודה שהוא נמצא לא נספר, ומי שרואה שהמת מכיר אותו בידיעה, יהיה לו טוב בדתו עד כדי כך, ומי שחושב שהוא מסיר את בגדיו ולובש אותם למתים, הוא ילך אחרי זה אם הוא יודע שזה מחוץ לרשותו, וזה לא פוגע בו ובכל מה שהוא רואה לא כמו שהוא נתן אותו לאדם מת, אז זה לא למחמוד אלא בשני מקרים. אם הוא רואה שהוא נתן לדודו או לדודתו משהו, אז זה משפיע על ירושה, ולראות את הדוד והדודה בכל דרך שהיא הייתה בטוחה מפני קיום, ומי שרואה שאדם מת קונה אוכל, אז זה מעט ואם הוא ימכור אותו, הוא יהיה מדוכא ומי שרואה שהוא מפנק את המתים, אז הוא הוא מטיף וחוזר אבוד מההזיה שלהם…

…ומי שרואה שאדם מת נותן לו משהו לא ידוע ולא משיג את מה שהוא, אז זה בכל מקרה תועלת. כמו כן, אם האדם המת נותן משהו לא ידוע, זה לא פוגע בו ….

…ומי שרואה שהוא טעם משהו ונמצא שטעמו מר, אז הוא יבקש משהו שיפגע בו ….

…וכמה מהמביעים אמרו שמי שיראה שיש משהו כתוב בקברו ויש משהו שנכתב על קברו, אז הוא יישאר בכלא בגלל המשל שעובר בין העם שנכתב בקשר נצחי ….

…ומי שחושב שהמת מת מקיים יחסי אישות עם משהו מן החיה המתה, אז הוא נמצא בשתי דרכים של טוב ותועלת או משהו לא נעים. בפרק המגע הוצג אזכור קצר של המגע עם המתים, כך שההפרדה לא תיעדר ממשמעות זו ….

…ומי שרואה שהוא מורח משהו משערו, אם על הזקן, על הגוף או על הראש, הרי זה קישוט שאינו רופף, ואם הוא נשפך אז זו מצוקה, ונאמר כי מי שמשח משהו שיש לו ריח, זה שבח וטוב ….

…ומי שרואה שאדם מת נותן משהו לא ידוע לקבוצה שהוא לא מבין, אז זה משהו שצריך ליידע עליו ….

…דניאל אמר שמי שראה שאדם מת נתן לו משהו מאוכל ושתייה ולא אכל אותו, אז הוא מפחית את כספו בכמות זו, ואם הוא אוכל את זה, זה טוב ותועלת, ואם הוא נותן לו משהו מסחורות עולמיות, אז טוב יקרה והתקווה תגיע ….

…ומי שראה שהוא לוקח משהו מהברק, הוא היה מבקש משהו שיהיה טוב ומועיל לו, ושהברק תמיד יאיר, הברכה באותה שנה תהיה גדולה, במיוחד אם רוח קלה תנשב איתו, ונאמר שמי שראה את הברק מתנופף על בניין גבוה ואנשים שצועקים את קולם מעיד על ביקור בעיר האצולה של הנביא, ונאמר שברק מתגלגל לזהב כי הוא זורח כמו זהב ….

…ומי שרואה שהפקיד משהו במערה, אז המלך לוקח ממנה משהו, ונאמר אחרת כי זה מקום המטמון ….

…ומי שרואה שהוא מסיר מזה משהו באור, ואם הוא עשיר, עושרו ועוצמתו נעלמו, ונאמר שכספו ילך לקנות נכס, ואם הוא עני, הוא חיוני שאלוהים ישחרר אותו, ואם הוא יסיר חלק וישאיר את השאר, משהו ייעלם מחסדו ומשהו מתעכב ונאמר שגאוותו תיעלם וחסדו נמשך ….

…ומי שחושב שהוא זורק חלוק נחל על משהו, ואם יש פירוש לזה, אז הוא קונה משהו שמתפרש נגדו, ואם אין לו פרשנות, הוא עצמו ….

…ונאמר שמי שראה שהוא מביא משהו לשוק ורוצה למכור אותו אבל לא מוכר אותו, אז זה יתקיים בהשפלה, ונאמר שזה טוב אם אין בו שום דבר להכחיש משהו אוהב את זה כשהוא ער ….

…ומי שרואה שהוא נמצא במקום ששתל או משהו מהצומח או אכל ממנו משהו, אז זה טוב וברכה, ואם הוא עובר ממקום למקום אחר, אז הוא נוסע לחיפוש מזונות ….

…אני סובל מחוסר ראייה, האם זה מעיד על משהו? ת : שאלה זו מזכירה לי את האמירה של אבן עומר, שאלוהים יהיה מרוצה ממנו, שאמר : האיש בחיי השליח, שיהיה עליו תפילת ה 'ושלום, ראה חזון שסיפר לשליח. של אלוהים, שיהיה עליו תפילת אלוהים ושלום, ואז רציתי לראות חזון שהוא סיפר לנביא, שיהיה עליו תפילת האל ושלום. אני בעבר הזכרתי את החדית 'של הנושא של קודם (1), ואת התשובה לשאלה : חזיונות מעטים של האדם אינו מעיד דבר כמו בשפע אינו מעיד דבר מן סלאח או שחיתות לא צריך להיות אדם כדי להיות כל כך עצבני שהוא ראה חזון מדאיג , Vidtrb ומתאבל ומתחיל לחפש את אלה שחצו אותו , אלא הוא מתמודד עם הדברים כאמור בסונה, שאם הוא רואה משהו שמשמח אותו, אז תן לו להלל את אלוהים. ואם הוא רואה את מה שהוא שונא, יבקש מקלט באלוהים מרעו, ויעבור שלוש פעמים ולא יקרה לאיש, כי זה לא מזיק לו . בוכארי המסופר מאבו-קטאדה אמר : יכולתי לראות את החזון וטמרדאנה עד ששמעתי את שליח אללה עליו השלום אומר : ~ התגלות טובה של אלוהים. אם ראית את מה שהוא אוהב לא קורה רק על ידי אהבות , ואם הוא ראה מה הוא שונא את קוליטאוז אללה מפני הרוע ויורק שלוש פעמים ולא מדבר עם אף אחד, זה לא יזיק לו . ~…

…ונאמר שמי שראה שהוא מעלה משהו מהאמור לעיל, בין אם זה חוטא או משהו אחר, אז זה יתפרש על ידי קבלת המנדט של מי שמשפחתו הייתה, ואם לא, אז עדיף בכל מקרה ….

…מי שרואה אדם ידוע מכין משהו או נותן לו משהו, הרי הוא הוא עצמו, שמו או מקבילו, ונאמר שמי שראה אדם ידוע הוא טוב ומברך, ואם היה לו נעדר, הוא הציג או שהחדשות או הספרים שלו הגיעו ….

…ומי שרואה כאילו לקח משהו מהכעבה, אז הוא יסבול משהו מהח'ליף ….

…אם הוא רואה שהוא מתקן משהו בספינה, אז הוא מקלקל בה משהו ….

…הוא הרגיש שזה טעמו משהו לא ידוע, זה נכנס למשהו שלעולם לא הכנסה .: ראה שהוא אוכל בצלחת ובולע ​​אותם או מנפח מה לאכול מהאוכל זה פירש את כניסתו לתוקף וראה שהוא אוכל אוכל, בין אם מהכלי או אחר עיכוב זה משהו כמו מאוחר בחייו, תן לו להתחשב במזון ויימדד על זה ….

…ומי שחושב שהוא שבר משהו ממתכת, ואם הסוג שלו הוא משהו שהוא אוהב, הם מתקבלים, ואם הסוג שלו הוא דבר שניתן להאשים בו, אין בו שום דבר רע, ונאמר כי שבירת זהב האם הסרתם ושבירת החומר היא שחיתות באמונה ….

…ומי שרואה שהוא קבר משהו מן החי, ואם סוגו היה אשם, אז הוא פגש אדם וייחס לו את הסוג הזה, ואם זה היה מוצא חן בעיניו אז הוא הצטער, ואולי משהו ניצל ….

…ומי שרואה אדם מת נושא משהו כבד, כלומר על ידי נשיאתו, אז הוא יזכה לחטאים ועקבים כבדים, ואין בו טוב שרואה שהמת רכב על סוסו או מתלבש בחרבו או לובש את בגדיו , וכל זה עשוי להיות אובדן, אשליה או דיכוי ….

…חלק מהמתורגמנים אמרו: ~מי שחושב שהוא לועס משהו וקורע אותו, אז אם הדבר הזה הוא שלו, אז קורות ממנו מילים שפוגעות בעצמו, ואם הפגיעה היא במישהו אחר .~…

…ג'אבר אל-מג'ריבי אמר, ~מי שראה שהוא שבר משהו מסוגי השעשועים, זה רפורמה במצב והימנעות מחטאים וחזרה בתשובה ממעשים גנאי וכל מה שהיה טוב לדת ולעולם, ואז לשבור את זה ראוי להאשים כל מה שהוא מלבד זה נשבר על ידי מחמוד, ונאמר כי לשבור את מה שמלכות המלכים עושה מחיי הלילה זה לא מחמוד . ~…

…ומי שרואה שהוא אוכל משהו שיש בו לבן ממאכלים מבושלים ואחרים, הרי זו תהילה ותענוג ….

…ומי שרואה שהוא מלטש משהו, אז זה מעיד על השגת תהילה ויוקרה או מנדט אם הוא היה כשיר לכך ואם לא ) אז הוא משרת מלך או שר או שתנאיו מוסדרים ….

…מי שחושב שיש בה משהו, הפנים שלה שקול למה שמייחסים לאותו דבר, ואם הוא רואה אותה ריקה, אז אותה אישה לא מסכימה עם מה שהוא רוצה ממנה, ואלוהים אדירים יודע הכי טוב ….

…ומי שרואה שהוא גדל ליד משהו מאותו עמית, הוא ירוויח ממי שיוחס לו מטעם הנ~ל או מי שתופס את מקומו, וקריסת השיניים היא עדות לוויכוח בין העם של ביתו ….

…2 – זמן לראייה : היבט זה הוא מעברי חומר במיוחד ; מכיוון שהם אלה שעוסקים בכך , מכיוון שלדעת זמן החזון יש חשיבות רבה למעבר , וחזונות מסוימים עשויים להיות סימן לנישואין, להריון או להצלחה בלימודים , אז השאלה לגבי הזמן של החזון נחוץ כדי שהאדם שעובר על שאלת החקירה והתובנה יוכל להביע את הקשר שלו עם הזמן . חזיונות כמו גם זמן עם קשר חזק עם הביטוי , מה לראות החום הקיצוני הם שונים ממה שנראה על החומרה הקרה , Valenar, עבור למשל, את האשמה הראשונה , ו ב שני לשבח ופרות ב החזיונות שהיו נתפסים אכלו בזמן שהם מברכים , והיו נתפסים הנאכלים ללא בזמן הלא הנכון , ובעיקר כי הוא ראה בזמנו ובזמן שלו הוא טוב ביטוי . כאילו ראה שהוא לובש בגדי חורף בזמן החורף הזה טוב וההפך הוא הנכון , וכמו שראה שהוא מבצע חג'ג 'וזמן הראייה בזמן חג'ג' שונה מאלה שראו שהוא עשה חג'ג 'בשעה זמן שאינו זמנו , וכן הלאה , אנו מוצאים כי לשאלתו של המביע אודות זמן החזון יש את היתרונות שלה . האם זה דבר אחר לקרוא לו שאלה לגבי חזון התקופה , כמה מהשואלים על חזונות אומרים לך : ראיתי כאלה ואחרים, ומופתעים מלהגיד לך אירועים ישנים המתרבים לשאול על הזמן של אלרה או אומר לך : זה הוא של כאלה בשנה , וגם זה סוג של חזיונות עשוי הושגו עבור הצופה, אין תועלת מן הפעולות של המוח בו ואין טעם זה עבור המעבר ובגלל זה הוא מזניח אותה , ו עדיף לספר את החזונות במעבר בזמן שנוח לו ולא להגזים בכך , וכמה מחברים הצהירו כי ביטוי החזונות עדיף לאחר עלות השחר ולפני שהשמש זורחת משתי סיבות : ראשית : איש החזון זוכר החזון לא שוכח לא לקח להם הרבה זמן אחרי , ואת השני : יחסיו חוצים זה זמן טוב יותר מאחרים להשתתף הבנה של שני המעברים , עליו השלום, אמר לו 🙁 אלוהים יברך האומה שלי Bkorha ) (1 ), ולעניות דעתי הצנועה n כי הקצאת הזמן ללא זמן ההעדפה לפעם אחת על פני האחרונה היא יחסית ומשתנה מאדם לאדם, וזאת בשל הרגל המעבר מלכתחילה . האם דבר אחר צריך לעשות בזמן , יש הסבורים כי חזון היום חזק יותר מחזון הלילה, וגם זה אינו הוכחה חותכת לכך , וחלקם אמרו : הוא נותן לה את מה שהיה מנמנם , ובתוך שלי הדעה, הדבר החשוב הוא לקצץ את החזון אם החזון , מכיוון שהנפש עשויה להיות עסוקה בבכאלח בחיי העולם ומכיוון שמלכות הרואה קרובה אליו ומכיוון שיש בו משהו רצוי למהר , כגון דחיפת טוב או אזהרה מפני חטא וכדומה (2). ____________________ (1) הוא מסופר על ידי האימאם אל-טירמידהי בספר המכירות, פרק על מה שמגיע מוקדם בסחר – התייחסות קודמת – והוא סיפר ​​על ידי אבו-דוד בספר הג'יהאד, פרק על חדשנות בנסיעות – התייחסות קודמת – , והאימאם אבן מג'אה סיפר את זה בסעיף סחר המסחר על מה שמבקשים מברכת בכור – התייחסות קודמת וזה סיפר על ידי אחמד במוסנד שלו במוסנאד של עשרת המיסיונרים של גן העדן וממוסנאד של האימאם עלי בן אבי טאליב, שאלוהים יהיה מרוצה ממנו – התייחסות קודמת – והוא נאמר על ידי אלדראמי בספר האדונים , פרק, אלוהים יברך את אוממה שלי בכורה – התייחסות קודמת . (2) ראה : אל- נוואווי על ההסבר של סאהיח מוסלמי – התייחסות קודמת – (15/35) ** צוטט מאת ד~ר פאהד אל-אוסאימי…

…השמלה היא בחלום כבוד האיש וגאווה, אם הוא חדש, לבן . אם זה עבד, אז זה עדינות בדת בעליו, כי הבגד הוא דת של אדם ושאיפותיו. אם הוא לובש את זה בחורף, אז הוא יפה, יהיר והוא עני . ונאמר : החלוק הוא אישה מרושעת . אם הוא רואה שאיבד חלוק או בגד שחוק, הוא בטוח מעוני ומראה לאנשים . ומי שרואה שיש לו צינון תימני חדש או אם הצדדים שלו שבורים, הוא לומד משהו מהקוראן ואז שוכח אותו . אם אישה רואה חלוק, אז בעלה לא טוב לה . החלוק הוא אמון של גבר, כי זה מקום עמוד הצוואר, והצוואר הוא מקום האמון . ראה גם ביגוד ….